Videopoker

En gång i tiden så var videopoker ett spel för personer som satt ensamma på den lokala puben och smuttade på en öl fram till stängningsdags. Ville man testa spelet så fick man hoppas på att den öldrickande personen vid spelet var vänlig nog att flytta sig en stund men alltför många fick erfara att så sällan blev fallet. Idag så ska ingen längre behöva gå till en pub eller vägkrog för att få spela videopoker för spelet finns i många olika versioner i vart och vartannat casino online.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Mr Green

Ett enkelt spel med tanke

En del tycker att det verkar svårt med poker medan andra hävdar att videopoker inte alls är poker utan något mycket enklare. Sanningen är den att det är rätt enkelt att lära sig hur videopokerspel fungerar men det betyder inte att det här är simplare spel än vanlig poker. Saken är den att det handlar om ett helt annat spelsätt. Vid videopokermaskinen så sitter man ensam så det är aldrig så att man måste analysera vad andra spelare gör. Det är man mot maskin, och man kan ta god tid på sig för att tänka igenom vad man ska göra med den hand som man får.

De flesta videopokerspel börjar med att man får 5 kort som man sedan ska försöka få till en bra hand med. Det är vanlig pokerrankning som gäller så det är bra om man har lite koll på vilka händer man kan skapa med vilka kort. Dessutom så ska man ta en titt på vilken utbetalning man får från spelet i fråga. Om man till exempel spelar Jacks or Better så kommer man bara att få utbetalning från ett par i knekt och upp. Man klickar för de kort som man vill byta ut och sedan så gäller det att ha tur och få de kort som kommer att komplettera de man sparat så att det blir till en vinst.

Strategi

För att öka sina vinstchanser på videopoker så kan man spela med strategi och det finns färdiga tips och strategier som man kan hämta online. Genom att ange den hand man har fått och i vilken spelversion så kan man få förslag på vilka kort man bör behålla och vilka man kan slänga. Det här är aldrig vattentäta strategier utan förslag som bygger på statistik. Det bästa är förstås att spela mycket så att man själv börjar få upp känslan för när det är värt att ge sig på en hand och när det inte är det.

Speciella versioner

Numera så finns det en uppsjö av videopokerversioner och det här ska man dra nytta av. I ett spel som Deuces Wild så kommer man att få hjälp genom att tvåor fungerar som jokrar. Det här gör att man får fler chanser att skapa en vinnande hand. Det viktigaste är att man väljer ett spel som känns roligt att spela för ju mer man spelar desto mer lär man sig. För att du ska veta vilket videopokerspel som passar dig bäst så bör du dra nytta av att det går att testa spelen helt gratis. Genom att spela gratis så lär du dig snabbt regler för den videopoker som du är intresserad av och misstag kommer inte att stå dig dyrt. Du kan förstås också dra nytta av bonusar för att få spela mer gratis. Kom bara ihåg att det är fullkomligt normalt att man förlorar en del i början för så är det med strategispel som videopoker. Med tiden så lär man sig av sina misstag och då blir det roligare och roligare att satsa på korten.