Jackpottspel

Stor fokus ligger på jackpottspel och det beror förstås på att dessa ofta erbjuder större vinster men det är inte alltid så att en jackpott ligger på astronomiska summor. Det råder stor skillnad mellan fasta jackpotter och de progressiva vinstsummorna. Viktigast av allt är förstås att man väljer spel som man trivs med och inte bara spelautomaterna som har enorma vinster som man eventuellt kan vinna. Gillar man ett tema och de effekter som spelet bjuder på så kommer man att ha kul oavsett om man drar hem den största potten eller inte, och det gör att man kan koppla av och njuta av sin spelupplevelse på nätet.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Mr Green

Vinn en jackpott

Tanken på att vinna en jackpott kan få vem som helst att uppleva ett rus, det särskilt om det handlar om en större peng. Nu är det inte bara pengar som gör att man gärna vill vinna de jackpotter som man kan finna på slots och andra spel online. Det där med att ha tur och vinna är också viktigt och det är därför som några hundralappar kan göra en minst lika glad som då man vinner några tusen kronor. Betänk scenariot att du lägger en tia på en slotsmaskin för att sedan få ut några hundra kronor, det blir minst sagt goda odds. Hur stor en jackpott blir beror mycket på hur många mynt jackpotten består av och hur mycket man själv har satsat. Med mindre satsningar så blir även vinsterna mindre.

Man ska vara medveten om att jackpotter är luriga. Det gäller nämligen att ha tur för att vinna på slots och det finns inte så många strategier som man kan dra till med annat än att satsa på ett smart och sansat vis med bonusar och att dra nytta av freespins för att öka vinstchanser. Om man börjar jaga efter en viss vinst utan att ens ha kul så är det dags att ta en paus och inse att det har gått över styr.

Progressiva vinster

En unik form av jackpott är den som kallas för progressiv. Det här är en vinst som hela tiden växer i takt med att folk satsar på det spel, eller de spel, som den är knuten till. När man satsar på ett progressivt spel så kommer man alltid vara med och bidra till den växande vinsten men det är ofta så att man måste satsa maxsatsning för att själv ha chansen att vinna den största jackpotten. Det här är sådant man måste vara medveten om när man drar igång ett spel med progressiv vinst så att man inte står där med rätt vinstkombination men utan vinst för att man inte satsade på rätt sätt.

Spel med flera jackpotter

Det finns även spel med flera jackpotter i ett och samma spel. Den här typen av jackpottspel kan ha flera progressiva jackpotter som har olika storlek. Det kan också vara så att man når en viss jackpott via bonusspelet medan grundspelet har en annan vinst som man får med hjälp av särskilda symboler. Speltillverkarna har fria händer att skapa olika typer av vinster och det gör de för att vi spelare ska få så allsidiga och spännande spel som bara möjligt. Man kan alltid ta en titt på utbetalningsprocent för att se hur bra ett spel är på att betala ut men det här ger bara en generell bild och det är aldrig ett mått på hur mycket man själv kommer att vinna. Flera jackpotter, stora och små vinster och ständigt växande progressiva potter är alla intressanta och bra så länge man spelar med målet om att ha roligt och inte med målet om att vinna högsta vinsten.

Meny