Twin Spin

Twin Spin bjuder på äkta, gammaldags Las Vegas glamour i modern form. Retro charmen från 70-talets spel i kombination med modern grafik och videoteknik har skapat ett spel som det är omöjligt att inte charmas av. Det är bara att välja myntvärde och nivå och börja spela. Insatserna kan varieras från 2.50 kronor upp till 1250 kronor så detta är verkligen ett spel för alla. Twin Spin är enkelt och avskalat med fokus på spelglädje. Net Entertainment har utvecklat en långlivad blivande klassiker och med deras Twin Reel Funktion är detta spel högklassig underhållning fyllt med garanterad spänning.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Mr Green

Spelets upplägg

Gammal är äldst som ordspråket lyder och här får man det bästa av ett klassiskt banditspel kombinerat med modern grafik och den nyskapande Twin Reel funktionen. Twin Spin har tre rader och fem hjul men det som gör det här spelet så unikt är att varje spelomgång börjar med att två hjul är sammanlänkade. Att ha två hjul som från början är sammanlåsta med likadana symboler ökar vinstchanserna. Det kan också hända att så många som tre eller fyra hjul är ihopkopplade, en nästan otrolig fördel för fantastiska vinstkombinationer.

Twin Spin bjuder på en alltigenom klassisk spelupplevelse men uppdaterad för att passa för den moderna spelaren. Det är ett spel med äkta Las Vegas känsla. Symbolerna är sjuor, körsbär, diamanter och alla de andra som man förväntar sig från ett riktigt slotsspel. Musiken är skönt svängig med riktigt 80-tals känsla och ljudeffekterna prickar klockrent in retro stilen. Grafiken är enkel med snygg och låter spelaren fokusera det som verkligen räknas, spänningen i varje spin.