Avalon 2

Riddarna runt det runda bordet och Kung Artur är ett tema som vi aldrig tycks tröttna på. Microgaming har gett ut ett spel som kretsar kring detta klassiska tema och de tar det till nya höjder med slotsen Avalon 2. Det här är ett spel med fantastisk grafik och en känsla som man verkligen känner hela vägen ner i maggropen. Dessutom så har det en massa smarta funktioner som ökar dina vinstchanser.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Betsafe

Spelets upplägg

Avalon II har fem hjul och hela 243 vinstvägar. Det här betyder att du kan vinna kors och tvärs över hjulen, och att symboler kan matchas på så många olika sätt att det nästan är omöjligt att inte vinna. Spelet inkluderar även två stycken wild symboler, en speciell Merlin funktion, scatter och bonusspelet med namnet Grail Bonus Quest där du kan få till en riktigt stor vinst. Det finns också en Expanding Wild som då den dyker upp på hjul nummer tre kan vecklas ut och täcka hela hjulet för att på så vis ge en massa vinster med ett enda snurr. Trollkarlen Merlin dyker upp då och då med extra mynt eller multiplier.

Avalon 2 har förstås en Helig Graal symbol med vilken man tar sig till bonusspelet Grail Bonus Quest. Det här spelet är en slag resa mellan Camelot och Avalon där olika platser på vägen erbjuder en specifik bonus. Laga Excalibur svärdet, välj bland karaktärer och sköldar för att vinna mer. Spelupplevelsen på denna Microgaming slots är rent ut sagt magisk och mycket spännande.