Joker Wild

När man ska spela videopoker så finns det en mängd olika versioner att välja bland och det kan rentav vara svårt att veta var man ska börja. Joker Wild är ett lätt videopokerspel från Net Entertainment som ger väldigt fin underhållning och möjlighet att vinna pengar. För att det ska bli lättare att vinna så har man här lagt till jokrar och det handlar om en hel rad av olika typer av jokrar som gör att spelet får en alldeles unik karaktär och känsla.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Betsafe

Spelets upplägg

Liksom med alla andra videopokerspel så ska du först och främst lägga din satsning och det finns 5 olika nivåer på satsningar. När du har valt hur mycket du vill lägga på Joker Wild så kommer du att få fem kort att spela med. Bland dessa så kan det finnas jokrar och nu ska du bestämma dig för vilka kort du vill behålla och vilka som du vill byta ut. Du kan byta ut samtliga om du vill men förhoppningsvis så ser du möjligheten att få ihop en bra hand med de kort som finns på bordet.

På den övre delen av skärmen så kan du se utbetalningstabellen som talar om för dig hur mycket du vinner för vilka händer. Nu är det förstås så att spelet har en högre svårighetsgrad vad gäller vinnande händer, detta i och med att det är lättare att vinna med jokrar. Kung eller bättre eller en hand med två par kommer bara att ge dig din satsning tillbaka. För att det ska ge något så ska du alltså minst ha ett tretal på hand.

Meny