Space Wars

Net Entertainment är kända för sina snygga spelautomater och med Space Wars har de lyckats ta fram ännu en spelpärla. Det här spelet är snyggt genomfört med en ny rolig twist på rymdtemat. Fem olika typer av utomjordingar kämpar om en åtråvärd rosa kristall och makten över galaxen. Varje vinnande rad ger en free spin i det här intergalaktiska äventyret där den vinnande symbolen klonar sig själv medan hjulen fortsätter att snurra för att maximalt öka dina vinstchanser.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Mr Green

Spelets upplägg

Detta är ingen vanlig spelautomat. Space Wars har precis som vanligt fem hjul men istället för tre rader har man fyra och hela 40 vinstlinjer. En av de mest spännande funktionerna i Space Wars är att varje gång man vinner får man automatiskt en snurromgång till. Dessa re-spins kan bli riktigt lönsamma. Det här slotsspelet använder sig också av wilds, symboler som kan ersätta alla andra för att verkligen öka chanserna att vinna. Trots ett enkelt upplägg är detta ett spännande spel som man inte tröttnar på i första taget.

Rymdtemat är enhetligt utfört i snygga lila och blågröna toner och utomjordingarna är originella och roliga att bekanta sig med. Grafiken är oerhört välgjort och hela spelupplevelsen känns lyxig och behaglig. 3D effekterna ger såklart en extra twist. Musiken påminner om en science fiction film med eleganta ljudeffekter som märks utan att ta för mycket plats.