Magic Portal

Med Magic Portal har Net Entertainment skapat ett dramatiskt och magiskt fantasy-äventyr. Precis som sig bör med ett klassiskt automatspel har Magic Portal 5 hjul och tre rader som ger 25 olika kombinationer. Utöver spänningen i att jaga den perfekta vinstlinjen finns det två ”magiska portaler ” på spelplanen som ger det här spelet en extra edge. Om du får matchande symboler i de magiska portalerna kommer dessa samt alla de andra matchande symbolerna på spelplanen att förvandlas vilket leder till magiska freespins och vinstchanser.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Leo Vegas

Spelets upplägg

Med 5 snurrande hjul och tre rader är detta ett spel med enkelt upplägg men mycket drama. På första och femte hjulet sitter det magiska portalerna som kan ge wilds och galna free spins. Om man får likadana symboler på båda portalerna aktiveras det som kallas ”wild omvandling”. Alla symboler som matchar de som kom upp i portalerna förvandlas till wilds. Med lite tur skapas då magiska kombinationer. Om båda portalerna stannar på free spin symbolen vinner man inte bara tio freespins utan dessutom förvandlas alla rutor på det femte hjulet till en magisk portal vilket ger galna chanser att få mängder av wilds.

Som namnet antyder befinner vi oss här i magins förlovade land befolkat av mäktiga trollkarlar, förtrollande skönheter med blått hår, magiska vargar och kristallkulor. Grafiken är enkel men med ett tydligt uttryck, spelet känns färgsprakande och fångar blicken direkt. Musiken bygger på den dramatiska känslan med mycket eko och ödesmättade, dämpade trummor. Ljudeffekterna däremot är allt annat än dämpade och tillsammans med den stjärnfyllda glittrande bakgrunden är det lätt att försvinna in i Magic Portals magiska värld.

Meny