Jack and the Beanstalk

Frågan är om inte Netents Jack and the Beanstalk numera är större än den ursprungliga sagan om pojken som begav sig till jättarnas land. I slotsen Jack and the Beanstalk så bjuds vi på 3D grafik, coola effekter och så chansen att vinna stort förstås. Den här spelautomaten är verkligen innovativ med många olika funktioner och egenskaper som gör att man kan sitta klistrad vid den hur länge som helst.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Leo Vegas

Spelets upplägg

Jack and the Beanstalk har fem hjul och 20 vinstlinjer att satsa på. En spännande funktion är den som kallas för Walking Wild och som kan dyka upp både under det vanliga spelet och då man är i freespinsläget. När man får den här typen av wildsymbol så hänger den kvar och rör sig åt vänster varje gång man snurrar hjulen. Detta fortsätter tills symbolen försvinner ut på vänster sida och när den finns på hjulen så får man förstås bättre möjlighet att få ihop en vinstkombination eftersom en wild fungerar som en joker. Genom att samla nycklar så kan man få en massa olika wildsymboler. Det finns Stacked Wilds såväl som Expanding Wild. Spelet har också ett spännande bonusspel med namnet Treasure Collection Free Spins där man kan samla på sig skatter som sedan kan bli till en fin utbetalning från casinot.

I Jack and the Beanstalk är det lätt att lyckas och i och med att spelet har ett så kul tema så kommer de flesta att se underhållningsvärdet i detta spel.

Meny