Jack Hammer

I en värld inspirerad av serietidningar möter vi Jack Hammer, en stentuff privatdetektiv som bekämpar brottslighet och framförallt hans ärkefiende, den onda Dr. Wuten skapad av det välkända, amerikanska företaget Marvel Comics. Han var en klasskompis till Peter Parker som var den som växte upp och blev hjälten Spindelmannen. Dr Wuten valde den undre världen och gjorde karriär på brottets bana istället. Här får man en fartfylld, spännande spelupplevelse med mycket omväxling och höga chanser för en riktigt saftig vinst.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Leo Vegas

Spelets upplägg

Jack Hammer har 15 olika symboler fördelade på 5 hjul och tre rader så detta är i grunden en klassisk spelautomat. För vinst gäller det att få minst tre likdana symboler i en giltig vinstkombination. Det som verkligen ger Jack Hammer en actionfylld känsla är något som speltillverkarna har kallat Sticky Win. Efter varje vinst snurras hjulen igen men det vinnande symbolerna stannar kvar vilket ger ökade chanser att vinna igen. Vinsten blir också större ju fler symboler på rad man lyckas pricka in så med Sticky Win funktionen sitter man verkligen som klistrad vid varje snurr. Det finns även galna bonusrundor där alla vinster multipliceras tre gånger.

Det här spelet ser ut som en riktigt cool serietidning med skarpa färger. Bakgrunden är en mörk storstads siluett och ett luftskepp med en dödskalle symbol svävar ödesdigert i ett hörn. Grafiken är snygg och detaljrik. Förutom Jack Hammer själv, den klassiske hjälten med detektiv hatt, kraftig käklinje och sin pistol i högsta hugg kan man hitta en tidningspojke, en häftig gammal bil, Dr Wuten, en vintage telefon med snurrskiva och andra bilder som tagna ur en spännande serietidning.