Mega Fortune

Ingen kan ha missat spelet som vid flera tillfällen har betalat ut mångmiljonbelopp till lyckliga spelare som satsat en mindre slant och sedan fått in den progressiva vinsten. Mega Fortune är ett av Net Entertainments flaggskepp och det spel som varje seriöst casino vill kunna erbjuda. Här är känslan lyxig och avslappnad men den som tar sig till lyckohjulet och de riktigt stora vinsterna blir antagligen rätt spänd då det handlar om pengar som kan förändra livet.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Mr Green

Spelets upplägg

Om vi blickar bort från miljonvinsterna en stund så kan man konstatera att Mega Fortune är en slotsmaskin som erbjuder ett rätt så enkelt tema. Här handlar det om lyx så det är symboler som champagne, smycken och lyxbåtar som syns på hjulen. Man har 5 hjul och 25 vinstlinjer att satsa på och man spelar till en bakgrundsmusik som är i ambiance stil så att man får känslan av att vara i lobbyn på ett lyxhotell. För att ta sig till bonusspelet där man kan vinna den enorma jackpotten på miljontals kronor så ska man få ihop 3 bonussymboler. När detta händer så kommer man till ett lyckohjulsspel. Lyckohjulet består av flera olika vinster och det är bara att hålla tungan rätt i mun när man snurrar loss…

Man kan också vinna freespinsrundor i Mega Fortune och här kan man få sina vinster gångrade 5 gånger med den multiplier som ingår. Mega Fortune är det självklara valet för spelaren som är ute efter de riktigt stora vinsterna och som även vill ha ett roligt och avslappnande spel.