Big Bang

Big Bang, Net Entertainments spelautomat med rymdtema är ett okomplicerat spel med stora vinstchanser eftersom man har chans att multiplicera vinsten så mycket som 32 gånger. Kombinerat med wilds kan det leda till explosiva vinster. Som man är van vid med spel från Net Entertainment är detta ett snyggt och tydligt designat slotsspel som det är lätt att sätta sig in i. Med insatser från 2.50 kronor upp till 500 kronor så är detta ett spel för alla, nya spelare såväl som veteranen. Namnet Big Bang passar bra på ett spel med så höga vinstchanser.

Kom igång direkt. Vi rekommenderar Betsafe

Spelets upplägg

Big Bang har ett enkelt upplägg. Det är en spelautomat i standard format med 5 hjul och tre rader vilket ger sammanlagt 25 möjliga vinstrader. Multiplikations-funktionen är faktorn som gör det här spelet så spännande. För varje vinst dubblas mätaren från 2 gånger pengarna upp till otroliga 32 gånger vinsten. Som många andra slotsspel har Big Bang även så kallade wilds. Här ser dem ut som exploderande solar. Dem kan ersätta alla andra symboler och ökar därför möjligheten till en vinnande kombination.

Det är uppenbart redan från namnet att temat är rymden och Big Bang håller sig till en enhetlig, tydlig och snygg grafik som passar på pricken. Bakgrunden är såklart stjärnor och planeter med en skön känsla av djup. Att bakgrunden dessutom skiftar färg gör spelupplevelsen desto häftigare. Bricksymbolerna är också planeter men några består av siffror och bokstäver, allt i klara lysande färger. Musiken passar också väl in på temat med ett elektroniskt sound som blir en behaglig lyssnar upplevelse tillsammans med dem livligare speleffekt ljuden.

Meny